En delt plattform for helseopplysninger

I en hektisk hverdag er effektiv informasjonsflyt helt nødvendig. Ved å bygge felles forståelse mellom behandler og pasient for både diagnostikk, behandling og oppfølging, løser du dagens utfordringer bedre og enklere.

Markedets mest fleksible system for timebestilling

Vi leverer løsninger for timebestilling til både små klinikker og Norges største kommuner. Felles for alle er at de har unike behov for å løse sine utfordringer. Uansett hvilket behov du har, er vi helt sikre på at vi kan løse det for deg.

Basispakke

Journal og Brukerpakke er basisen i Helseboka og en forutsetning for alle tjenester. Skriv notater på pasienter, lagre bilder, dokumenter og filmer. Enkel deling med pasient eller annet helsepersonell.

Timebok og booking løsninger

Mulighet for å sette opp timebøker for både behandlere og en tjeneste.

Pasienthåndtering

Vårt unike CRM-system lar deg varsle ulike pasientgrupper om viktige opplysninger. Kunder kan inviteres til å bestille time, fylle ut skjema eller lese viktige beskjeder.

Dialogfunksjoner

Mulighet til å ha en sikker kommunikasjon mellom helsepersonell og Sluttbruker.

Brandingpakke

Med tjenesten brandingpakke får proffbruker muligheten til å tilføre tjenesten timebooking proffbrukers egen logo og farger på elementer.

Se alle våre moduler og priser

Du kan tilpasse løsningen med ulike moduler som passer deg og din klinikk.

En helt ny måte å jobbe med helseopplysninger

Helseboka tilbyr unike verktøy for både primær- og spesialisthelsetjenesten.

Kundeomtaler

"Vi har en stor andel drop-in når det kommer til vaksinering, men vi ser at booking gjennom Helseboka har en stor verdi for kundene våre. Da kan de kommer når de selv har tid, og de kan forsikre seg om at det er ledig kapasitet og vaksinatører er klare når de kommer til apoteket Vi ser også at booking i Helseboka åpner for gode løsninger for bedriftsvaksinasjon, og vi får tilbakemeldinger om at løsningen er enkle å bruke, sier Maren Lima, som er fagrådgiver for vaksinasjon i Apotek 1 Gruppen."

"Alle Boots apotek tilbyr vaksinering, vi ønsker at vaksinering skal være en fleksibel løsning for våre kunder, så kundene kan selv velge om de vil bestille time gjennom Helseboka eller bare å stikke innom apoteket for en drop-in-time. Vi ser at Helseboka gjør vaksineringsprosessen mer effektiv og oversiktlig for de apotekansatte, i tillegg til at det er fleksibelt for kundene."

"Vitusapotek er opptatt å finne gode løsninger for sine kunder. I Vitusapotek kan våre kunder velge mellom drop-in vaksinering eller booking av time i de fleste apotek. Ved å kunne tilby booking av time tilrettelegger vi for både kunder og apotek som ønsker forutsigbarhet. Ved booking av time kan kunden være sikker på å bli vaksinert når man kommer i apoteket. Hver eneste dag i hele oktober har vi sett at flere tusen har booket en time i våre apotek. Det tyder på at booking av time gjennom Helseboka er et tilbud mange av våre kunder setter pris på.

Nyhetsbrev
Nyhetsbrev