Om oss

Vi jobber for å bedre samspillet mellom pasienter og helsepersonell, gjennom å knytte sammen tjenester i ett og samme system.

Privatpersoner tar i bruk Helseboka til å lagre, strukturere og dele egne helseopplyninger, mens helseaktører til økt involvering av pasienter for å gi persontilpasset behandling.

Vår fremste visjon er at pasienter skal ta ansvar for sine egne helseopplysninger, og å skape Enklere helsehjelp

Vi leverer systemer til kommuner, apotek, sykehus, private klinikker og forskning. Selskapet har 27 ansatte, med kontorer lokalisert i Harstad, Oslo, Bergen, Aalborg og Tromsø.

Vår historie

Helseboka ble grunnlagt av fastlegene Marius Christensen og Anders Stormo i 2015. De ønsket en ny hverdag for både helsepersonell og pasienter.I sin egen praksis manglet de gode verktøy for å gi bedre helsehjelp. Samtidig så de et skifte der pasienter begynte å ta mer eierskap til egne helseopplysninger, og hvor viktig dette var for å ha god helse.

 

Resultatet ble et system for helsepersonell som lot dem jobbe smartere og enklere med pasienter, og et verktøy for pasienter der de kunne ta eierskap over egen helse.I 2020 lanserte Helseboka sitt system for pandemihåndtering til kommuner, og med det stiftet 3,2 millioner innbyggere kjennskap med Helseboka.Få bedre kontroll over din egen helsesituasjon og enklere tilgang til den helsehjelpen akkurat du trenger.

Last ned helseboka

Vi jobber daglig med å videreutvikle Helseboka for å nå visjonen vår. I tillegg til til vår løsning for privatpersoner leverer vi i dag også systemer til kommuner, apotek, private klinikker og forskning.