Skreddersyde helseapper

Sitter du på en drøm å bygge din egen helseapp eller kommunikasjonsplattform, men har hverken tid eller kunnskap til å sette deg inn i lovverk og alt det tekniske som skal være på plass? Gjennom vår plattform kan vi tilby deg et eget produkt der du selv kan få velge hva du ønsker at systemet skal gjøre for deg.

Vi har allerede levert løsningen til flere kunder, og erfaringen er at du kan få en løsning som går fra idé til lansert produkt på 2-3 måneder. Dette står i sterk kontrast til hvor lang tid en slik plattform erfaringsmessig tar å bygge opp selv.

Vi kan tilby deg følgende:

En referanse fra en tilsvarende løsning bygget på samme platform

En ny løsning for estetiske sykepleiere

Cicilie Anthonsen jobber som estetisk sykepleier og ønsket seg et system som gjorde at hun kunne jobbe trygt og forsvarlig. Løsningen ble å lage sitt eget firma og produkt.

I begynnelsen av 2019 kom det en viktig presisering av lovverket som sa at estetiske sykepleiere måtte ha godkjenning av leger i hvert enkelt tilfelle der de setter botox-injeksjoner. Det betydde at flere hundre sykepleiere sto i fare for å miste en viktig del av sitt arbeid.

Cicilie ønsket seg et produkt som sikret at bransjen kunne jobbe i henhold til gjeldene lovverk, og løsningen ble å kontakte Helseapps for å få lagd sitt eget system, Huubro.

I løpet av 2 måneder hadde jeg gått fra idé til produkt og var ute i markedet. Skulle jeg ha bygd dette selv ville det tatt minst 3-4 år, og sjansen for å lykkes hadde vært minimal. Vi hadde et gyllent vindu for å levere noe som markedet manglet, og uten denne plattformen hadde det ikke vært mulig å gjennomføre prosjektet.

Helseapps leverer en teknologi som gjør at alle som har en drøm om en telemedisinsk løsning kan få produktet sitt realisert i løpet av få måneder.