Pasientdialog

Registrer deg som proff-bruker

Test løsningen vår

Helseboka tilbyr din klinikk eller ditt kontor et komplett produkt for pasientdialog. Gjennom vår plattform får du et effektivt verktøy for kommunikasjon med dine pasienter. Systemet vårt er integrert med de fleste journalsystemer og kan også brukes av alt helsepersonell uansett om man jobber innenfor det offentlige eller private.

Gjennom Helseboka Pro tilbyr vi deg følgende:

Gjennom vårt løsning kan pasienten kontakte deg for timebestillinger, eKonsultasjon eller videokonsultasjon og du kan enkelt sende sikre beskjeder til dine pasienter uansett om de har brukt Helseboka før eller ikke. Du kan enkelt linke fra din egen hjemmeside til Helseboka, slik at alle som ønsker å kontakte deg får anledning til å gjøre dette når de er på hjemmesiden til klinikken din. I Helseboka har vi i tillegg et integrert betalingssystem som gjør at du kan ta forhåndsbetalt for dine konsultasjoner. På denne måten kan du alltid være sikker på at du alltid får betalt for ditt faktiske arbeid.

Helseboka fungerer som en forlenget arm av ditt journalsystem ved at du enkelt kan ta med deg mobilen din i møter og skrive notater på pasienten som går rett inn i journalsystemet ditt gjennom Norsk Helsenett. Vi har fokus på at legen ofte er på farta, og ved å bruke vårt system har du alt du trenger av funksjonalitet tilgjengelig på din mobiltelefon.

Pris/Person Fastlege Triage Dialog Video
Timebok/-bestilling  
  Timebok/-bestilling
eDialog  
  Videokonsultasjon
Videokonsultasjon      
  eDialog
Triageringssystem  
  Triageringssystem
Betalingsløsning    
  Betalingsløsning
Pris pr. mnd. eks. MVA 0,- 95,- 345,- 495,-
Pris pr. melding eks. MVA 1,- 1,- 1,- 1,-