Har du lyst å jobbe sammen med oss?

  

Helseboka er et software-selskap, som ble grunnlagt av to leger og spesialister i allmennmedisin. Målet var å utvikle nye digitale verktøy og tjenester for å involvere og følge opp privatpersoner på en trygg og mer effektiv måte. Samtidig så de et stadig økende ønske hos privatpersoner å ta eierskap over egne helsedata. På bakgrunn av dette utviklet Helseboka samhandlingsplattformen Helseboka.

Helseboka består av brukervennlige e-helsetjenester for både privatpersoner og helseaktører. For helseaktører og andre behandlere er Helseboka en fleksibel plattform for trygg samhandling med privatpersoner. For folk flest gir Helseboka en unik mulighet til å skaffe seg full oversikt og kontroll over alt som har med egen helse å gjøre.

I dag er Helseboka Norges største pandemiplattform med over 3 millioner private brukere, 100 kommuner, 18 000 helsepersonell og alle landets apotek-kjeder. Vi er på vei å utvikle morgendagens e-helse tjenester og levere løsninger som er med på å løse et viktig samfunnsoppdrag. Vi er en organisasjon i stor vekst, og hver enkelt ansatt er en viktig brikke for at vi skal nå våre mål. I 2023 planlegger Helseboka en internasjonalisering.

  

Har du lyst å bli med oss på denne reisen?

  

Hva er du god på?

I Helseboka er vi både utviklere, UX-designere, selgere, forretningsutviklere m.m, men vi er alltid interessert i å komme i kontakt med nye flinke og engasjerte medarbeidere. Kanskje det er akkurat deg? Under her er våre kompetanser:

UX/UI
Utvikling
Salg
Customer Success
Markedsføring
Forretningsutvikling
Kundeservice
Administrasjon

Fordeler å jobbe hos Helseboka

Kontorer sentralt i flere byer

Vi har kontorer i Oslo, Bergen, Tromsø og Harstad.

Fleksibilitet

God balanse mellom jobb og fritid. Muligheter for hjemmekontor og jobbe fra de andre kontorene.

Sosiale sammenkomster

Årlig firmatur og andre sosiale sammenkomster.

Forsikring og pensjon

Svært gode forsikring og pensjonsordninger.

Utstyr

Tilpasset etter dine behov.

Miljø

Du vil bli en del av et fantastisk miljø der alle jobber sammen mot et felles mål.

Åpen søknad

Finner du ingen ledige stillinger som passer for deg? Send oss ditt CV, noen ord om deg selv og hva du kan tenke deg å jobbe med hos oss. Vi vurderer alle henvendelser seriøst.

Kontakt oss
Nyhetsbrev