Dine helsedata er viktige for deg

Vi bygger ditt eget journalsystem for at du skal være sjef over egen helse. Alt er trygt lagret i din egen helsesky.

Over 2,4 millioner privatpersoner har tatt i bruk Helseboka

Ofte stilte spørsmål
Spørsmål og svar

Hvorfor eie helsedata?

Å dele helseinformasjon er viktig for at du skal få riktig hjelp når du besøker helseaktører. I dag kan dine data være spredt både hos fastlege, sykehus og en rekke private aktører. Vår visjon er du skal eie alt data selv og være den røde tråden i egen helse. Da kan du ta i bruk nye verktøy for å få riktig behandling og ikke minst forstå din egen helse.

Hvordan vi behandler helseopplysninger.

Vi arbeider systematisk for at våre tjenester er i samsvar med personvernforordningen (GDPR) og til enhver tid gjeldende nasjonal rett. Vi forholder oss også alltid til de oppdaterte retningslinjene fra Direktoratet for e-helse (Normen) og Datatilsynet. Vi tilfredsstiller Norm for informasjonssikkerhet og personvern i helse- og omsorgssektoren, og vi er i tillegg ISO-27001 sertifiserte.

Helseboka bygger flere nyttige funksjoner
Timebestilling

Enkel bestilling av timer hos ulike helseaktører som bruker Helseboka. Vi håper snart å kunne tilby bestilling til alle fastleger.

Send meldinger

Send informasjon trygt til alle helseaktører som bruker Helseboka som journalsystem. Vi håper å snart kunne tilby dialog mot alle fastleger også.

Personlig journal

Få kopi av notater fra fastlege, sykehus og andre behandlere direkte i Helseboka. Skriv egne notater og del dem trygt med helsepersonell.

Prøvesvar

I Helseboka får du tilgang til alle prøvesvar fra Fürst. Dette er Norges største laboratorium. Vi håper å kunne gi deg tilgang prøvesvar fra flere aktører innen kort tid.

Nyhetsbrev