Dine helsedata er viktige for deg

Vi bygger ditt eget journalsystem for at du skal være sjef over egen helse. Alt er trygt lagret i din egen helsesky.

Over 2,4 millioner privatpersoner har tatt i bruk Helseboka

Koronatest

Mange kommuner bruker Helseboka for å kunne tilby deg timebestilling for koronatest. Bruk link som du finner på nettsiden til kommunen du tilhører.

Koronavaksine

Det er kommunen man bor i som har ansvar å tilby vaksine til sine innbyggerne. Kommuner som bruker Helseboka vil kontakte deg når det er din tur. Les mer på nettsiden til din kommune.

Ofte stilte spørsmål
Spørsmål og svar

Hvorfor eie helsedata?

Å dele helseinformasjon er viktig for at du skal få riktig hjelp når du besøker helseaktører. I dag kan dine data være spredt både hos fastlege, sykehus og en rekke private aktører. Vår visjon er du skal eie alt data selv og være den røde tråden i egen helse. Da kan du ta i bruk nye verktøy for å få riktig behandling og ikke minst forstå din egen helse.

Hvordan vi behandler helseopplysninger.

Vi arbeider systematisk for at våre tjenester er i samsvar med personvernforordningen (GDPR) og til enhver tid gjeldende nasjonal rett. Vi forholder oss også alltid til de oppdaterte retningslinjene fra Direktoratet for e-helse (Normen) og Datatilsynet. Vi tilfredsstiller Norm for informasjonssikkerhet og personvern i helse- og omsorgssektoren, og vi er i tillegg ISO-27001 sertifiserte.

Helseboka bygger flere nyttige funksjoner
Timebestilling

Enkel bestilling av timer hos ulike helseaktører som bruker Helseboka. Vi håper snart å kunne tilby bestilling til alle fastleger.

Send meldinger

Send informasjon trygt til alle helseaktører som bruker Helseboka som journalsystem. Vi håper å snart kunne tilby dialog mot alle fastleger også.

Personlig journal

Få kopi av notater fra fastlege, sykehus og andre behandlere direkte i Helseboka. Skriv egne notater og del dem trygt med helsepersonell.

Prøvesvar

I Helseboka får du tilgang til alle prøvesvar fra Fürst. Dette er Norges største laboratorium. Vi håper å kunne gi deg tilgang prøvesvar fra flere aktører innen kort tid.

Nyhetsbrev