Slette brukerprofil

Før du sletter deg fra Helseboka, må du si opp eventuelle abonnementer.

Følg disse trinnene for å avslutte deg selv som bruker av Helseboka:

  1. Logg inn på helseboka.app, klikk på Oppsett og deretter Personvern og samtykke

  2. Nederst på siden finner du Trekk tilbake samtykke og slett bruker, trykk på denne.

    0
  3. Da vil alle dine data fjernes automatisk etter 30 dager. De 30 dagene er i henhold til personvernforordningen og med tanke på hvis du skulle angre, da det slettes mye data som man har brukt mye tid på å legge inn. Det gjelder alle data som du ikke har delt med helsepersonell.

*Alle data du eventuelt har delt selv, ligger også i journalen hos de du har delt det med. Det er utenfor vår kontroll og heller ikke lovlig å slette.