Bestill vaksinetime igjennom Helseboka

Nå kan du bestille de fleste vaksiner igjennom Helseboka i disse apotekene: Apotek1, Vitusapotek og Boots Apotek.

Ved hjelp av løsningen til Helseboka har det både hjulpet Apotekene samt kundene på tidssparing og en forenklet måte å bestille vaksinetime. Det kan velges mellom å bestille time igjennom Helseboka eller komme innom apotekene på drop-in.

 

Apotek1:

"Vi har en stor andel drop-in når det kommer til vaksinering, men vi ser at booking gjennom Helseboka har en stor verdi for kundene våre. Da kan de kommer når de selv har tid, og de kan forsikre seg om at det er ledig kapasitet og vaksinatører er klare når de kommer til apoteket

Vi ser også at booking i Helseboka åpner for gode løsninger for bedriftsvaksinasjon, og vi får tilbakemeldinger om at løsningen er enkle å bruke, sier Maren Lima, som er fagrådgiver for vaksinasjon i Apotek 1 Gruppen."

 

Boots apotek:

"Alle Boots apotek tilbyr vaksinering, vi ønsker at vaksinering skal være en fleksibel løsning for våre kunder, så kundene kan selv velge om de vil bestille time gjennom Helseboka eller bare å stikke innom apoteket for en drop-in-time. 

Vi ser at Helseboka gjør vaksineringsprosessen mer effektiv og oversiktlig for de apotekansatte,  i tillegg til at det er fleksibelt for kundene."

 

Hos Boots apotek kan kundene også bestille time via Helseboka for tjenesten føflekkskanning, les evt mer her

 

Vitusapotek

"Vitusapotek er opptatt å finne gode løsninger for sine kunder. I Vitusapotek kan våre kunder velge mellom drop-in vaksinering eller booking av time i de fleste apotek. Ved å kunne tilby booking av time tilrettelegger vi for både kunder og apotek som ønsker forutsigbarhet. Ved booking av time kan kunden være sikker på å bli vaksinert når man kommer i apoteket.  Hver eneste dag i hele oktober har vi sett at flere tusen har booket en time i våre apotek. Det tyder på at booking av time gjennom Helseboka er et tilbud mange av våre kunder setter pris på.

Helseboka gjør det også enklere for våre apotek i forbindelse med bedriftsvaksinering, både kunden og apotek sparer tid ved at vi bruker Helseboka.  Helseboka har blitt mye brukt i forbindelse med bedriftsvaksinering i år.

Snart vil det også bli mulig å booke time til flere tjenester vi har i Vitusapotek via Helseboka. På vår nettside Vitusapotek.no finner våre kunder en oversikt over Vitusapotek sitt tjenestetilbud."

 

Hvordan modulene har hjulpet apotekene:

Ved bruk av Skjemamodultimebok med booking og tjenestemeny har apotekene kunne skreddersy sine egne skjemaer og koble dem til de tjenestene apoteket tilbyr. På denne måten vil kundene bli stilt relevante spørsmål i forhold til valgte tjenester og apotekerne vil kunne stille bedre forberedt til timen. Besvarelsen til kunden vil bli journalført i Helseboka og koblet til timebestillingen hvor apotekere får oversikt over besvarelsen. Her vil de også ha mulighet til å journalføre eventuell tilleggsinformasjon som ikke kom frem i skjemabesvarelsen.

Ved hjelp av tjenestemenyen kan også hvert enkelt apotek enkelt velge hvilken tjenester deres apotek tilbyr. Kunden vil etter å ha valgt ønsket tjenester få opp en liste over alle apotek som tilbyr tjenestene basert på kundens lokasjon. Dette medfører at kunden alltid vil finne sitt nærmeste apotek som tilbyr ønsket tjenester. 

Ved bruk av brandingpakken vil selve timebestillingen gjenspeile apotekets farger og logo slik at kunden får en følelse av å hele tiden være på apotekets plattform.

 

Se alle våre moduler og priser
Priser og moduler
Kontakt oss

Er du interessert i våre løsninger? Ta kontakt, og vi vil finne den beste løsningen for deg.

Kontakt salg
Nyhetsbrev