Oppdatering av Helseboka


Helseboka har gleden å informere deg om en kommende oppdatering den 21.juni 2023. Med ny logo, farger og venstrestilt meny gir vi deg en moderne og brukervennlig opplevelse. Men det stopper ikke der! Vi har mange flere spennende oppdateringer på vei!

  

Som alltid lytter vi til tilbakemeldinger fra brukerne våre, og endringen i menyen er en av flere endringer som er et resultat av dette. Vi jobber kontinuerlig med å skape den aller beste brukeropplevelsen for alle som benytter seg av Helseboka, og tilbakemeldingene deres er viktige i denne prosessen.

Den nye menyen vil gi bedre oversikt og gjøre det enklere for deg å navigere gjennom Helseboka. Uansett om du benytter deg av en stor dataskjerm eller en liten mobilskjerm, vil menyen nå tilpasses perfekt og være mer responsiv. I tillegg har oppdateringen gitt Helseboka en visuell oppgradering. Det nye designet vil gi en mer moderne og stilfull opplevelse.

   

Desktop versjon

  

Mobil versjon

Vi håper at denne oppdateringen vil gjøre det enda mer engasjerende og givende for deg å bruke Helseboka. 

Vi ønsker å oppfordre deg til å ta kontakt med oss dersom du har spørsmål eller forslag til den kommende oppdateringen. Vi setter stor pris på din involvering og ønsker å sikre at Helseboka møter alle dine behov og forventninger.

Det blir en spennende høst i Helseboka og vi gleder oss å dele enda flere oppdateringer med deg. Vær med oss på denne spennende reisen mot en forbedret plattform! Meld deg på vårt nyhetsbrev for å ikke gå glipp av det!

 

Nyhetsbrev