Et skikkelig løft for både klinikken og pasientene

Cosmo Clinic utfører plastisk kirurgi og kosmetiske behandlinger på høyt, internasjonalt nivå. Klinikken er kjent for høy etisk standard og særdeles høy pasienttilfredshet, og var i 2020 Norges største enkeltstående, private plastikkirurgiske klinikk. Det var behovet for sikker overføring av bilder mellom pasient og kirurg, som gjorde at klinikken først fikk øynene opp for Helseboka. Og da det viste seg at tjenesten også åpnet opp for sikre videokonsultasjoner, var valget enkelt for overlege og klinikksjef Tomm Bjærke.

– Det finnes riktignok løsninger for dette i markedet allerede, men disse oppleves som gjennomgående kompliserte og ekstremt tungvinte for både pasienter og behandlere, sier Bjærke, som mener at Helseboka har gitt både klinikken og pasientene et skikkelig ekstra løft.

– Vi er superfornøyd med løsningen. Det er veldig lett å koble seg opp, og alt fungerer sømløst og med god billedkvalitet. Helseboka er også svært gunstig kostnadsmessig, legger han til.

Sparer tid og penger

Cosmo Clinic har pasienter fra hele landet, og kommunikasjon med bilder og video bidrar til å unngå unødvendige og kostbare reiser i forbindelse med konsultasjoner.

– I utgangspunktet var ikke behovet for video spesielt stort, men det ble jo veldig aktuelt under koronatiden. Videokonsultasjon fungerte svært bra for både oss og pasientene, så nå benytter vi det mye, sier Bjærke.

Bedre vurderingsgrunnlag

Videokonsultasjoner gjør også klinikken i stand til raskere å avklare om forutsetningene for operasjon er til stede. Kirurgene er spesialiserte på hvert sitt område, og pasientene får dermed umiddelbart tilgang til noen som har utført veldig mange tilsvarende operasjoner. Bjærke mener dette styrker pasientenes opplevelse av trygghet og profesjonalitet.

– Det gir pasientene en ekstra trygghet å vite at de blir behandlet av en som er ekstremt kompetent innenfor ett område, i motsetning til klinikker der kirurgene gjør alle typer behandlinger.

Proff til fingerspissene

Bjærke er tydelig på at for å få et godt resultat er man avhengig av topp kompetente kirurger og medarbeidere, det nyeste utstyret samt digitale løsninger for å få alt til å fungere på en perfekt måte.

– Sikker bilde- og videooverføring med Helseboka føyer seg pent inn i denne sammenhengen, sier Bjærke avslutningsvis.

Les mer om Cosmo Clinic

Nyhetsbrev