Kan du tenke deg å bidra til neste kapittel av Helseboka?

Har du lyst til å være med på å videreutvikle den beste, enkleste og tryggeste tjenesten for alle som ønsker full kontroll over egne helsedata? Vi søker frivillige til å svare på brukerundersøkelser samt deltakelse i digitale fokusgrupper med mål om å utvikle fremtidens versjon av Helseboka.

Kort fortalt er Helseboka en app som lar pasienter og helsepersonell kommunisere enklere og bedre med hverandre. 2,5 millioner nordmenn har allerede stiftet bekjentskap med oss via de 130 kommunene som  per i dag benytter Helseboka til testing og vaksinasjonsprogram i anledning covid-19. Men Helseboka inneholder så mye, mye mer og det er dette vi håper at du vil være med på å mene noe om

Mulighetene er mange. Med Helseboka kan du fornye resepter og bestille legetimer, sjekke prøvesvar, lagre journal-notater og epikriser, samt holde oversikt over medisiner og dosering. Du kan også kommunisere trygt og enkelt med bilder og video slik at fastlegen, eller andre du vil skal få vite mer om helsen din, får et best mulig grunnlag for videre behandling.

Vi ønsker meninger og innspill fra alle som ønsker å ha et aktivt forhold til egen kropp og helse. Ved å delta i undersøkelsen eller fokusgruppen får du en sjeldent god anledning til å forme Helseboka til det beste for både deg selv og alle andre fremtidige brukere. Og resultatet av vår felles innsats får du oppleve via en gratis abonnementsperiode i etterkant av jobben. 

Påmelding gjør du enkelt ved å registrere deg via påmeldingsskjema nedenfor.

Alle opplysninger, resultater og svar blir anonymisert og personvernet ditt vil bli ivaretatt 100 prosent.

Meld deg på her
Påmeldingsskjema
Nyhetsbrev